Parkeer app Heerlen

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Hoensbroek gemeente heerlen

Parkeren in Heerlen

In Heerlen vindt je een geschiedenis die erg ver terug gaat. Zo heb je er het best bewaarde antieke gebouw in Nederland en diverse musea. Ook wanneer je graag naar theater gaat, kun je in Heerlen terecht in een groot theater met een groot aanbod aan voorstellingen.

Zakelijk parkeren in Heerlen? Lees er hier meer over!

Heerlen bruist van de evenementen. Zo is er bijvoorbeeld het jaarlijks terugkerende zomerfestival Cultura Nova een grensoverschrijdend cultureel zomerfestival in Heerlen en omgeving, dat sinds 1991 wordt georganiseerd. Het festival biedt theater, film, muziek, dans en beeldende kunst. Maar ook in de binnenstad van Heerlen is genoeg te beleven. Een hoop winkeltjes, een grote bioscoop, filmhuis en diverse musea. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nederlands eerste en enige graffitimuseum Megapool Hall of Fame?


Parkeerbeleid in HeerlenParkeren-TanQyou

Breng je een bezoek aan Heerlen met de auto en weet je niet waar je moet parkeren? In en om het winkelcentrum van Heerlen zijn 8 parkeergarages, 2 P&R-voorzieningen, 2 parkeerterreinen en ruim 600 straatparkeerplaatsen. Keuze genoeg! In het centrum geldt elke dag betaald (kort) parkeren vanaf €2,00 per uur en voor maximaal 2 uur. 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Heerlen

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Heerlen. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Heerlen. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!