Parkeer app Heerenveen

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in de gemeente Heerenveen

Heerenveen is een gemeente binnen de provincie Friesland en staat ook wel bekend als dé sportstad vanwege het Abe Lenstra voetbalstadion en ijsstadion Thialf. Maar naast sport, biedt deze stad ook een gezellig centrum en mooie recreatiegebieden.

Zakelijk parkeren in Heerenveen? Lees er hier meer over!


In het centrum van Heerenveen kun je gemakkelijk een aantal uur winkelen. Je vindt hier zowel grotere ketens als H&M en Hema, maar ook lokale winkeltjes. Daarnaast heeft Heerenveen een aardig aanbod in horeca ondernemingen. Op zaterdag kun je een rondje over de markt lopen, deze vind je in de Sieversstraat en op het Gemeenteplein. Liefhebbers van schaatsen kunnen een wedstrijd bekijken óf zelf een rondje schaatsen in ijsstadion Thialf. Het stadion bevat onder andere de snelste laaglandbaan ter wereld in langebaanschaatsen, en er worden regelmatig wereldkampioenschappen gehouden. De hal wordt tevens gebruikt voor andere evenementen zoals ijshockeywedstrijden.Parkeerbeleid in HeerenveenParkeren-TanQyou

De kern van het centrum van Heerenveen is verkeersarm. In de rest van het centrum en in de schil geldt betaald parkeren van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 - 18:00, op zaterdag van 9:00 - 17:00 en op donderdagavond tot 21:00, daarbuiten is het gratis parkeren. De parkeerduur is onbeperkt en je kunt erg voordelig parkeren in het centrum. 
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Heerenveen

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Heerenveen. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Heerenveen. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!