Parkeer app Heemstede

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Heemstede

Parkeren in de gemeente Heemstede

Heemstede is een van de welvarendste gemeentes van Nederland. In het nationale Onderzoek Beste Gemeenten 2019 komt Heemstede zelfs naar voren als derde beste plek om te wonen. Heemstede heeft een groot aantal wandelparken waar wandelliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

Zakelijk parkeren in Heemstede? Lees er hier meer over!


Een bezoek aan Heemstede is niet compleet zonder een bezoek aan één van de vele rijksmonumenten. De gemeente telt maar liefst bijna 100 rijksmonumenten. In het centrum van Heemstede kun je gezellig winkelen of eten bij één van de leuke restaurantjes. Daarnaast kun je vanuit Heemstede ook binnen 10 minuten fietsen het centrum van Haarlem bereiken. Houd je van wandelen? Dan vind je aan de west kant van de gemeente Heemstede het grootste aaneengesloten wandelgebied van Nederland, de Amsterdamse Waterleidingduinen.Parkeerbeleid in Heemstede Parkeren-TanQyou

Betaald parkeren in Heemstede is beperkt tot een paar straten in het centrum en het directe gebied rondom het NS-station. In rest van Heemstede geldt gratis parkeren, zelfs in de parkeergarage.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Heemstede

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Heemstede. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Heemstede. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!