Parkeer app Harlingen

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Harlingen

Parkeren in Harlingen

Harlingen staat met name bekend om de haven, en daarbij de veerboten naar de eilanden Vlieland en Terschelling. Maar ook het centrum is de moeite waard. Harlingen biedt namelijk pittoreske oude (pak)huizen, een hoop gezellige terrasjes en musea. 

Zakelijk parkeren in Harlingen? Lees er hier meer over!

Wanneer je Harlingen bezoekt, kan een wandeling langs de haven van Harlingen niet ontbreken. Vanuit deze haven worden namelijk diverse vrachtroutes onderhouden, zoals naar Scandinavië. De meeste coasters die naar Harlingen komen, komen om zout te laden bij de zoutfabriek. In Harlingen liggen veel zeilende charterschepen, ook wel de bruine vloot genoemd. Dit soort schepen vaart met groepen langs de Waddeneilanden, maar varen vanuit Harlingen. Een deel van de verdedigingswerken is nog steeds te zien in het centrum van de stad. Ook de oorspronkelijke grachtengordels zijn nog grotendeels terug te vinden, net als de pakhuizen en de in Hollandse stijl gebouwde huizen. Dit maakt het bezoek aan het kleine centrum van Harlingen zeker de moeite waard.Parkeerbeleid in HarlingenParkeren-TanQyou

Je kunt in Harlingen op verschillende locaties tegen betaling parkeren. Van maandag tot zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur is het betaald parkeren. In het centrum betaal je dan €1,00 per uur en hier mag je maximaal 4 uur parkeren. Op donderdagavond is er een koopavond, na 17.00 uur is het parkeren gratis. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om gratis te parkeren, op het terrein aan de Westerzeedijk. Vanaf daar loop je binnen 10 minuten het centrum in.

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Harlingen

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Harlingen. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Harlingen. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!