Parkeer app Haarlem

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

TanQyou-park-Haarlem

Parkeren met een app in HaarlemParkeren-TanQyou

Wil jij een dag weg vol kunst en cultuur? Met de parkeerapp van TanQyou parkeer je makkelijk en snel in Haarlem. De stad staat bekend om zijn historisch karakter, de St. Bavokerk en bekendste winkelstraten. Met de TanQyou Park App parkeer je makkelijk en snel in Haarlem. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van deze wereldstad die nooit slaapt!

Parkeren Haarlem

In Haarlem kun je parkeren in drie zones: De binnenstad (parkeerzone B) voor €5,20 per uur, Noord/West/Zuid/Oost (parkeerzone C) voor €3,80 per uur (maximaal 3 uur*) en Schalkwijk (parkeerzone S), waarbij een tarief geldt van €0,60 voor het eerste t/m derde uur. Op deze plekken parkeer je makkelijk en snel met de TanQyou Park App. 

Goedkoop parkeren in Haarlem

Parkeren met TanQyou Park is niet alleen makkelijk. Het is ook nog eens super goedkoop! Zonder abonnement betaal je maar €0,20 per parkeeractie. Dat maakt TanQyou Park de goedkoopste van Nederland. Parkeer je vaker dan 8 keer per maand? Dan kun je gemakkelijk en snel een abonnement afsluiten voor maar €1,50 per maand. Dit betekent geen transactiekosten en onbeperkt parkeren in heel Nederland. Het maximale tarief in Haarlem is €5,20 per uur.

Parkeren bij ParkBee Haarlem

In heel Nederland zijn ParkBee garages te vinden. ParkBee garages zijn niet-commerciële garages die leegstaande parkeerplekken van bedrijven huren. De tijd dat deze parkeerplekken niet gebruikt worden, verhuurd ParkBee deze aan particulieren. Zo zorgt ParkBee er samen met TanQyou voor dat parkeerplekken altijd gebruikt kunnen worden. In Haarlem kan er bij de volgende ParkBee locaties geparkeerd worden: