Parkeer app Franeker

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Franeker

Parkeren in de gemeente Waadhoeke

Franeker is de hoofdstad van de gemeente Waadhoeke in de provincie Friesland. De gemeente heeft zijn naam te danken aan de locatie, aangezien het aan de Waddenzee ligt en de gemeente de vorm van een hoek heeft.

Zakelijk parkeren in Franeker? Lees er hier meer over!

Franeker is voornamelijk bekend van het Koninklijk Planetarium van Eise Eisinga, het oudste werkende planetarium van de wereld. Daarnaast is Franeker nog van vele andere mooie locaties voorzien – van jachthaven, theater, horeca en winkels in de binnenstad tot musea en historische monumenten.

Parkeerbeleid in FranekerParkeren-TanQyou

In het centrum van Franeker moet je betalen om te parkeren, het uurtarief bedraagt hier €1,10. Van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 en vrijdag van 09:00 tot 20:00 geld in de binnenstad van Franeker betaald parkeren. Verder is in de gemeente Waadhoeke parkeren gratis.

Goedkoop parkeren met de TanQyou Park App in Franeker

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Franeker. Download de app en betaal nooit teveel voor jouw parkeeractie. Parkeer je zakelijk? Dit kan ook in de app! Zo heb je geen gedoe met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore