Parkeer app Etten-Leur

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in de gemeente Etten-Leur

Etten-Leur is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. De stad is van alle gemakken voorzien en is zeer goed bereikbaar.

Zakelijk parkeren in Etten-Leur? Lees er hier meer over!

De stad Etten-Leur is rijk aan Van Gogh geschiedenis, de beroemde schilder heeft namelijk zeven jaar in Etten-Leur gewoond met zijn familie. De stad telt dan ook vijf officiële Van Gogh monumenten, één daarvan is de Van Gogh kerk. Naast deze geschiedenis zijn er nog vele andere culturele uitjes te bedenken in Etten-Leur zoals een bezoekje aan het Huysmuseum, Drukkerijmuseum of het Natuurmuseum.

Ook als winkelliefhebber kun je in de stad Etten-Leur te kust en te keur, het centrum heeft namelijk een ruim aanbod aan diverse soorten winkels.

Parkeerbeleid in Etten-LeurParkeren-TanQyou

De betaaltijden en betaaltarieven zijn in Etten-Leur overal gelijk:

  • Maandag tot en met zaterdag: 09:00 uur - 18:00 uur
  • Koopzondag: 11:00 uur - 18:00 uur
  • Koopavond (vrijdag): 18:00 uur - 21:00 uur

Het uurtarief voor het parkeren op straat in Etten-Leur is €2,40. Parkeer je liever overdekt? In het centrum is ook een parkeergarage. Je moet hierbij wel op de openingstijden letten aangezien je buiten de openingstijden de parkeergarage niet in of uit kunt komen.

Goedkoop parkeren met de TanQyou Park App in Etten-Leur

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Etten-Leur. Download de app en betaal nooit teveel voor jouw parkeeractie. Parkeer je zakelijk? Dit kan ook in de app! Zo heb je geen gedoe met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!