Parkeer app Emmen

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Emmen

Emmen, die haar bijnaam ‘Vlinderstad’ te danken heeft aan het dierenpark in de stad. Emmen is een open en vooral groene stad. Parkeer je auto nu met de TanQyou Park App!

Zakelijk parkeren in Emmen? Lees er hier meer over!

Wanneer je in Emmen bent mag een bezoek aan het dierenpark natuurlijk niet ontbreken. In de stad is het prima vertoeven in het winkelcentrum de Vlinder. Daarnaast kun je heerlijk tot rust komen in de groene gebieden in de stad.

 

Parkeren-TanQyouParkeerbeleid in Emmen

Het tarief op Parkeerterrein Wildlands-Centrum Noord bedraagt €1.70,- per parkeerplaats. De parkeertijden zijn maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09:00 tot -18:00 uur. De parkeertijd op donderdag is van 09:00-21:00 uur. De parkeertijd op zondag is van 13:00-18:00 uur. 

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Emmen

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Emmen. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Emmen. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!