Parkeer app Ede

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Ede

De gemeente Ede is gelegen aan de westkant van de veluwe, in de nabijheid van Arnhem. Ede en omgeving kenmerken zich door de diversiteit van landschappen. Je vind daar een bosreikgebied maar ook heidevelden en zandverstuivingen.

Zakelijk parkeren in Ede? Lees er hier meer over!

In Ede kun je je prima een dagje vermaken met name voor de natuurliefhebbers is het een hotspot . Zo kan je in de verscheiden landschappen heerlijk fietsen of wandelen. Ook op het gebied van historie is Ede een intressante plek, zo had het een belangrijke rol in de Tweede Wereldoorlog tijdens de Operatie Market Garden. Daardoor zijn er ook veel monumenten te vinden in en rondom Ede. De landing van de gallieerde troepen op de Ginkelse Heide wordt elkaar jaar herdacht door parachutisten en trekt tienduizenden bezoekers uit het hele land.


Parkeerbeleid in EdeParkeren-TanQyou

Parkeren in Ede? Tegen een voordelig tarief kun je in het centrum van Ede parkeren. Van maandag tot en met zaterdag, van 7:00 tot 18:00 geldt er betaald parkeren. Na 18:00 uur en op zon- en feestdag kan er gratis geparkeerd worden.

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Ede

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Ede. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Ede. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!