Parkeer app Drachten

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Drachten

In de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland is veel te doen. Het dorp heeft een gemoedelijke sfeer, leuke winkels en een bruisende horeca.

Zakelijk parkeren in Drachten? Lees er hier meer over!

In Drachten kun je je prima een dagje vermaken. In de bekende schouwburg De Lawei worden grote muziek-, dans- en theaterstukken opgevoerd. Gek op musea? In Drachten kun je een bezoekje brengen aan Museum Dr8888, gevestigd in een voormalig klooster, met werk van Friese kunstenaars. Ook winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Drachten. Je vindt er een aantal grote winkels, maar ook een hoop leuke boetiekjes.

Parkeerbeleid in DrachtenParkeren-TanQyou

Parkeren in Drachten? Van maandag tot en met zaterdag kun je voor een tarief van €1,50 in het centrum van Drachten parkeren. Sta je toch liever overdekt geparkeerd? Dan kun je terecht in de parkeergarages aan het Raadhuisplein en het Van Knobelsdorffplein.

Goedkoop parkeren met de TanQyou Park App in Drachten

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Drachten. Download de app en betaal nooit teveel voor jouw parkeeractie. Parkeer je zakelijk? Dit kan ook in de app! Zo heb je geen gedoe met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!