Parkeer app Dordrecht

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Dordrecht

De gemeente Dordrecht is de vijfde stad van de provincie Zuid-Holland.  De stad ligt zowel aan de Merwede als de oude Maas. Door de toegankelijkheid van de stad over het water is Dodrecht ook van oudsher een echte handselstad. Dit is ook terug te zien in de oude binnenstad van Dordrecht. 

Zakelijk parkeren in Dordrecht? Lees er hier meer over!

Parkeren-TanQyouDordrecht beschikt over een unieke binnenstad die verspreid ligt over drie eilanden. In het centrum vind je naast de monumentale panden ook de langste winkelstraat van Nederland. Dordrecht is maar een paar kilometer verwijderd van de Biesbosch, dus ook een prima startplaats voor de natuurliefhebbers. 


Parkeerbeleid in Dordrecht

Parkeren in Dordrecht? Tegen een voordelig tarief kun je in het centrum van Dordrecht parkeren. Van maandag tot en met zaterdag, van 9:00 tot 22:00 geldt er betaald parkeren in het centrum. Ook op zondag van 12.00 tot 17.00 uur dient er betaald geparkeerd te worden. 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Dordrecht

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Dordrecht. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Dordrecht. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!
Appstore Playstore