Parkeer app Doetinchem

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Kasteel Slangenburg in Doetinchem

Parkeren in Doetinchem

De gemeente Doetinchem is de grootste gemeente in de achterhoek niet alleen op het gebied van winkelen, maar ook als het gaat om uitgaan en recreatiemogelijkheden. Wil je Doetinchem bezoeken en moet je daar betaald parkeren? Maak dan gebruik van mobiel parkeren met TanQyou Park. Eenvoudig én snel!

Wil je zakelijk parkeren in Doetinchem? Lees er hier meer over!
 

Wat is er te doen in Doetinchem?

Doetinchem is een prachtige stad waar je op het gebied van cultuur, shoppen en eten alles kunt vinden.

Door een vergissingsbombardement in de Tweede Wereldoorlog zijn er in Doetinchem slechts een paar historische gebouwen over gebleven, waaronder het middeleeuwse kasteel Slangenburg (zie bovenstaande foto), de Onze Lieve Vrouwenkerk en het kasteeltje de Kelder. Naast deze must-sees kun je ook goed winkelen en uitgaan in het centrum van Doetinchem.
Ben je liever actief in de natuur? Even buiten het centrum vind je de mooiste wandel- en fiets routes.

Historische bezienswaardigheden in Doetinchem
Historische bezienswaardigheden in Doetinchem

 

Parkeerbeleid in DoetinchemParkeren-TanQyou

Betaald parkeren in Doetinchem? Tegen een voordelig tarief kun je in het centrum van Doetinchem parkeren. Van maandag t/m zaterdag van 9.00 - 21.00 uur dient er betaald te worden voor het parkeren. Op koopzondagen is parkeren in het gehele centrum gratis. 

Zakelijk parkeren in Doetinchem met TanQyou Park

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Doetinchem. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Doetinchem. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!