Parkeer app Doesburg

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Doesburg

De hanze stad Doesburg is gelegen in de provincie Gelderland. Doesburg ligt op het geografische middelpunt van Oost-Nederland en was daarom vroeger een belangrijke vestingstad van Nederland. Daarom vind je in Doesburg een prachtige oude binnenstad. 

Zakelijk parkeren in Doesburg? Lees er hier meer over!

In Doesburg kan je een prachtige stadswandeling maken door de historische binnenstad, met prachtige monumentale en statige gebouwen zoals de Martinikerk en de Waag. Ook een bezoek aan de mosterd fabriek mag in een bezoek aan Doesburg niet ontbreken. 


Parkeerbeleid in DoesburgParkeren-TanQyou

Parkeren in Doesburg? Tegen een voordelig tarief kun je in het centrum van Doesburg parkeren. Van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 – 18.00 uur is er betaald parkeren voor 1,30. Op feestdagen hoeft er niet betaald te worden.

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Doesburg

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Doesburg. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Doesburg. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!
Appstore Playstore