Parkeer app Deventer

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Deventer Stadhuis - Parkeren

 Mobiel parkeren in Deventer wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Mobiel parkeren in Deventer

Deventer, een stad met een monumentale sfeer. Daarnaast is de stad vooral te typeren als levendig. De stad is goed te bereiken via de A1 en zeker de moeite waard om te bezoeken. Parkeer je auto met de TanQyou Park App!

Zakelijk parkeren in Deventer? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Deventer

Een leuk idee is om te genieten van een binnenvaart door Deventer. De stad ligt namelijk aan de IJsel en staat garant voor een leuke vaardag.
Daarnaast kunt je onder andere terecht in de Grote en Kleine Overstraat om te shoppen in de kleine winkeltjes.

Betaald parkeren in DeventerParkeren-TanQyou

Let wel op: In Deventer zijn er vier verschillende tarieven per zone. Zone 1 bedraagt het uurtarief €2.50,-. Zone 2 bedraagt het uurtarief ook €2.50,-. Zone 3 bedraagt het uurtarief €1.88,-. Zone 4 bedraagt het uurtarief €1.10,-. De TanQyou Park App is eenvoudig in gebruik te nemen en je kunt per minuut betalen. 

Parkeer app Deventer

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Deventer. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Deventer. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Hengelo, Zutphen, Zwolle of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!