Parkeer app Culemborg

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Culemborg - Parkeren

Parkeren met een app in CulemborgParkeren-TanQyou

Culemborg is een oude handelsstad gelegen in de Betuwe en vooral bekend van zijn historische binnenstad. Met de parkeerapp van TanQyou parkeer je makkelijk en snel in deze stad in de Nederlandse provincie Gelderland. Parkeer je auto met de TanQyou parkeerapp om te genieten van de bruisende stad.

Bezienswaardigheden in Culemborg

Het ontdekken van de oude handelsstad aan de Lek is zeker de moeite waard. De historische binnenstad heeft prachtige verdedigingswerken en oude stadsmuren. Maar naast de vele cultuur die de stad rijk is, kan je ook prima winkelen of genieten op een van de vele terrasjes.  

Goedkoop parkeren in Culemborg

Parkeren met TanQyou Park is niet alleen makkelijk. Het is ook nog eens super goedkoop! Zonder abonnement betaal je maar €0,20 per parkeeractie. Dat maakt TanQyou Park de goedkoopste van Nederland. Parkeer je vaker dan 8 keer per maand? Dan kun je gemakkelijk en snel een abonnement afsluiten voor maar €1,50 per maand. Dit betekent geen transactiekosten en onbeperkt parkeren in heel Nederland.

Parkeren in het centrum van Culemborg

In een gedeelte van de stad Culemborg is betaald parkeren ingevoerd. Op maandag t/m vrijdag geldt een bedrag van €1,00 per dag. Op zaterdag is dit €2,00. Met TanQyou Park kun je snel en makkelijk parkeren in de kern van de binnenstad van Culemborg. Zo kun je direct genieten van de historische binnenstad, stadsgrachten en bijzondere restaurants en winkels.

Mobiel parkeren in Culemborg wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!