Parkeer app Breda

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Centrum Breda - Parkeren

 Mobiel parkeren in Breda wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Mobiel parkeren in Breda

Breda, heeft een mooie binnenstad met een van oudsher gezellig karakter. Feesten kunnen ze wel in Breda, zoals met Carnaval. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en maak er een feestelijke dag van!

Zakelijk parkeren in Breda? Lees er hier meer over!

Bezienswaardigheden in Breda

De grote markt in Breda is een echte aanrader als je van van goede eetgelegenheden houdt. Het grote voordeel van de terrassen is het uitzicht op al het groen van Breda. De stad heeft een mooie groene uitstraling door de vele bomen. In het centrum van Breda kun je ook terecht voor een leuke tocht met een rondvaartboot. Als je een voetballiefhebber bent, is een bezoek aan NAC Breda ook een aanrader voor een gezellige avond.

Betaald parkeren in Breda

De betaalde parkeertijden in Breda zijn van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Met de TanQyou Park App heb je inzicht in de toegangstijden en parkeerkosten. 

Parkeer app Breda

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Breda. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Breda. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!
Appstore Playstore