Parkeer app Boxtel

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Boxtel Kasteel - Parkeren

 Mobiel parkeren in Boxtel wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Mobiel parkeren in Boxtel

Boxtel, de stad die gelegen is midden in de driehoek  Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. Parkeer je auto nu met de TanQyou Park App en geniet van de fantastische stad!

Zakelijk parkeren in Boxtel? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in en om Boxtel

Behalve dat Boxtel een prima uitvalsbasis is om Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch te bezoeken heeft de stad zelf ook veel te bieden. Verken de natuur wandelend, per fiets of over de rivier de Dommel. Of bezichtig in het centrum de imposante Sint-Petrusbasiliek of Kasteel Stapelen.

Betaald parkeren in BoxtelParkeren-TanQyou

Er zijn zowel blauwe zones al zones waar betaald parkeren geldt in Boxtel. Je ontdekt de parkeerzones met TanQyou Park of herkent deze aan de blauwe parkeerpalen.

Parkeer app Boxtel

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Boxtel. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Boxtel. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Tilburg, Den Bosch, Eindhoven of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!