Parkeer app Bolsward

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Bolsward

 Mobiel parkeren in Bolsward wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Mobiel parkeren in Bolsward

Bolsward is een stad in de gemeente Súdwest-Fryslân. Súdwest-Fryslân is de grootste gemeente van Nederland en is uniek door het groene landschap en het mooie water. De gemeente telt 89 officiële plaatsen, waaronder zes van de elf steden en 83 dorpen.

Zakelijk parkeren in Bolsward? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Bolsward

Bolsward is één van de steden die stuk voor stuk bekend zijn van de Elfstedentocht. Bolsward is niet de grootste stad, maar wel een pareltje. Een stad om heerlijk in rond te dwalen langs de grachten en de vele monumenten. In de maanden juli en augustus is er iedere maandag t/m vrijdag een gratis rondvaart om 14:00 door de historische stadsgrachten van Bolsward. 

Betaald parkeren in Bolsward

Parkeren-TanQyou

In de gemeente Súdwest-Fryslân mag je bijna overal gratis parkeren. Behalve in Bolsward en Sneek. Hier betaal je voor het parkeren. In Bolsward parkeer je het eerste half uur gratis, daarna is het €0,75 per half uur.
 

Parkeer app Bolsward

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Bolsward. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Bolsward. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in FranekerSneek, Leeuwarden of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!