Parkeer app Bloemendaal

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Bloemendaal aan Zee - Parkeren

 Mobiel parkeren in Bloemendaal wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Mobiel parkeren in Bloemendaal

De badplaats Bloemendaal staat met name bekend om haar strand en de daarbij horende strandpaviljoens. Maar vergeet ook niet het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Daarnaast ligt Bloemendaal op nog geen half uur rijden van Amsterdam!

Zakelijk parkeren in Bloemendaal? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Bloemendaal

Bij een bezoek aan Bloemendaal moet ook zeker het strand van Bloemendaal aan Zee niet vergeten worden. In Bloemendaal aan Zee vind je enkele van de beste strandpaviljoens van Nederland, waar geregeld grote strandfeesten worden gehouden. Maar ook de natuurliefhebbers zijn hier op hun plek. Zo kun je genieten van het uitgestrekte duinlandschap of van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Voor wat cultuur ben je binnen tien minuten in Haarlem of binnen een uur in Amsterdam of de Zaanse schans!

Betaald parkeren in BloemendaalParkeren-TanQyou

In het centrum van Bloemendaal dien je vanaf 9:00 tot 18:00 betaald te parkeren. Op zondagen en feestdagen kan er gratis geparkeerd worden. In Bloemendaal aan Zee verschillen de voorwaarden voor het betaald parkeren per seizoen. 

  • Van 1 november t/m 29 februari van 10:00 - 18:00 uur.
  • Vanaf 1 maart t/m 30 april van 08:00 - 18:00 uur.
  • Vanaf 1 mei t/m 31 augustus van 08:00 - 22:00 uur.
  • Vanaf 1 september t/m 31 oktober van 08:00 - 18:00 uur.

Buiten deze tijdens kan er gratis geparkeerd worden. 

Parkeer app Bloemendaal

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Bloemendaal. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Bloemendaal. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Haarlem, Amsterdam, Zandvoort of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!