Parkeer app Beverwijk

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Beverwijk stad

 Mobiel parkeren in Beverwijk wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Mobiel parkeren in Beverwijk

Beverwijk, de stad die vooral bekend staat om De Bazaar. Er zijn uiteraard nog veel meer leuke dingen te doen in het karakteristieke centrum. Parkeer nu met de TanQyou App! 

Zakelijk parkeren in Beverwijk? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Beverwijk

De Bazaar, beter bekend in de volksmond als ‘de zwarte markt’, is een grote markt in Nederland met een bijzonder karakter. Het centrum is te typeren als rustig. Er zijn tevens diverse restaurants van goede kwaliteit waar je kunt genieten van een goed diner. 

Parkeren-TanQyou Betaald parkeren in Beverwijk

Er zijn drie parkeergebieden in Beverwijk. In het centrum, binnenstad rand en bij De Bazaar. Parkeren in het centrum en binnenstad rand kost €1.30,- per uur. Parkeren bij de Bazaar kost €1.50,- per uur. 

Parkeer app Beverwijk

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Beverwijk. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Beverwijk. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Hoorn, Purmerend, Velsen of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!