Parkeer app Bergen

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

TanQyou-park-Bergen

 Mobiel parkeren in Bergen wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Parkeren in Bergen

Bergen, de stad gelegen in Noord Holland met tevens een populaire toeristenbestemming zoals Bergen aan Zee, Egmond aan Zee en Hargen aan Zee. Parkeer je auto nu met de TanQyou Park App en geniet van Bergen

Zakelijk parkeren in Bergen? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Bergen

De meesten van ons kennen de plaats Bergen van de vele badplaatsen langs de Noordzeekust. Alleen zijn er nog veel meer dingen in Bergen te beleven. Je kunt boordevol monumenten bezoeken als je een liefhebber bent van cultuur. Parkeer je auto en voel je vrij om de vele winkels te bezoeken.

Betaald parkeren in BergenParkeren-TanQyou

In het centrum van Bergen dien je vanaf 10:00 tot 19:00 betaald te parkeren. Ditzelfde geldt ook voor parkeren in Schoorl. Na 19:00 kan er gratis worden geparkeerd. In Bergen aan Zee, Egmond aan Zee, Hargen aan Zee kan er vanaf 1 november tot 1 maart gratis geparkeerd worden. Vanaf 1 maart dien je vanaf 10:00 tot 19:00 te betalen om hier te parkeren.

Parkeer app Bergen

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Bergen. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Bergen. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Alkmaar, Purmerend, Hoorn of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!