Parkeer app Barneveld

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Barneveld Centrum

 Mobiel parkeren in Barneveld wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Mobiel parkeren in Barneveld

Barneveld, de stad die in de volksmond bekend is van de kippen en de eieren. Parkeer je auto nu met de TanQyou Park App en geniet van Barneveld! 

Zakelijk parkeren in Barneveld? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Barneveld

In de stad staat namelijk het grootste Pluimveemuseum van Nederland. In de zomer kun je naar De Oud Veluwse Markt van Barneveld. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden voor een relaxte middag in Barneveld. Ga bijvoorbeeld het centrum in voor een lekkere bak koffie of winkel 

Parkeren-TanQyou Betaald parkeren in Barneveld

Het betaald parkeren in Barneveld is van 09:00 tot 18:00 uur. De parkeerkosten voor op straat parkeren zijn maximaal €1,90 per uur. Gelukkig is de parkeerduur in Barneveld onbeperkt, dus je kunt de auto zo lang parkeren als je wil.

Parkeer app Barneveld

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Barneveld. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Barneveld. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Amersfoort, Apeldoorn, Zeist of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!