Parkeer app Arnhem

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Arnhem - Stadsvilla Sonsbeek

 Mobiel parkeren in Arnhem wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Mobiel parkeren in Arnhem

Arnhem, een stad met een rijke historie en tegenwoordig een gezellige stad met veel toeristische trekpleisters. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van de stad!

Zakelijk parkeren in Arnhem? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Arnhem

De bekendste toeristische trekpleisters zijn Burgers’ Zoo en het openluchtmuseum. De grote dierentuin is wereldwijd bekend en het bezoeken meer dan waard. Het centrum van Arnhem biedt ook genoeg mogelijkheden om lekker te winkelen. Daarnaast is het prima vertoeven in het centrum van Arnhem door de gezellige café's. Vooral de Korenmarkt is een fijne plek om van een bakje koffie te genieten!

Parkeren-TanQyou

Betaald parkeren in Arnhem

Het parkeerbeleid in Arnhem is helder en duidelijk te noemen. Parkeren in het centrum, Burgemeesterswijk, Transvaal, Heijenoord, Steenstraat en Velperbuitensingel is het gemiddelde tarief van kracht. Je betaalt hierbij €2,90,- per uur. Bij alle overige zones geldt het tarief van €1.75,- per uur. Te allen tijde kun je eenvoudig gebruik maken van de TanQyou Park App.

Eenvoudig en snel parkeren in de parkeergarages van Arnhem

Ook parkeren in de parkeergarage doe je met TanQyou Park. Zo kun je onze parkeer app gebruiken om te parkeren in parkeergarage Centraal, parkeergarage Musis en parkeergarage Rozet.

Parkeer app Arnhem

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Alkmaar. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Alkmaar. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Doetinchem, Wageningen, Ede of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!