Parkeer app Apeldoorn

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Apeldoorn

Mobiel parkeren in Apeldoorn wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!
 

Mobiel parkeren in Apeldoorn

Apeldoorn, de stad die bekend staat om ‘’even Apeldoorn bellen’’. Van de Veluwe tot aan het centrum, er is altijd wat te doen in Apeldoorn. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van Apeldoorn!

Zakelijk parkeren in Apeldoorn? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Apeldoorn

Apeldoorn is een combinatie van groen en natuurlijk de stedelijkheid. In de stad heb je veel groene gebieden, maar er is veel meer te beleven. De Apenheul is ook een bekende activiteit in de Nederlandse volksmond. Paleis Het Loo is een erg interessant museum als je graag iets wilt leren en geniet van informatie. In het centrum is ook genoeg aanbod voor een hapje en een drankje.

Parkeren-TanQyou

Parkeerbeleid in Apeldoorn

Het parkeerbeleid in Apeldoorn valt te categoriseren in twee zones. 
Parkeren in zone 'Centrum' kost €3.00,- per uur met een maximale parkeerduur van 2 uren. 
Parkeren in zone 'Rand' kost €2.58,- per uur met een onbeperkte parkeerduur.
Betaald parkeren doe je van maandag tot en met zaterdag van 08:00 - 18:00 uur. Koopavonden tussen 18:00 - 21:00 uur. Op koopzondagen tussen 12:00 - 18:00 uur.
*De parkeertarieven zijn gebaseerd op actuele gegevens van de gemeente, 1 oktober 2019. Kijk in de TanQyou Park app voor de actuele parkeertarieven.

Parkeer app Apeldoorn

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Alkmaar. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Alkmaar. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Deventer, Zwolle, Zutphen of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!