Parkeer app Amstelveen

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Amstelveen

Parkeren leidenParkeer app Amstelveen

Amstelveen. Een prachtige stad onder de rook van onze hoofdstad. De stad staat bekent om haar veelzijdige karakter en is dus ook zeker aan te raden. Parkeer je auto met de parkeer app van  TanQyou in Amstelveen en geniet van alles wat deze stad je te bieden heeft. 

Parkeren in Amstelveen

Parkeren in Amstelveen kan zowel in het centrum als buiten het centrum. Het goedkoopste is om buiten het centrum van Amstelveen te parkeren. Hier betaal je €2,00 per uur.  Na het parkeren buiten het centrum van Amstelveen kun je gemakkelijk met het OV naar het centrum van de stad. 

Parkeren in het centrum van Amstelveen 

De gemeente wil zo weinig mogelijk parkeeracties in het centrum hanteren. Daarom is parkeren in het centrum van Amstelveen erg duur. Hier betaal je €16,00 per uur voor. Ook hier kan met de TanQyou Park app geparkeerd worden. 

Parkeren bij ParkBee Amstelveen

In heel Nederland zijn ParkBee garages te vinden. ParkBee garages zijn niet-commerciële parkeergarages die leegstaande parkeerplekken van bedrijven huren. De tijd dat deze parkeerplekken niet gebruikt worden, verhuurd ParkBee aan particulieren. Zo zorgt ParkBee er samen met TanQyou Park voor dat parkeerplekken altijd gebruikt kunnen worden. In Amstelveen kan er bij de volgende ParkBee locaties geparkeerd worden: