Parkeer app Amersfoort

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

TanQyou-park-Amersfoort

Mobiel parkeren in Amersfoort wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Mobiel parkeren in Amersfoort

Amersfoort, de stad die is gevestigd aan rivier de Eem. De stad is door de jaren heen enorm gegroeid en ontzettend leuk om te bezoeken. Parkeer zorgeloos met de TanQyou Park app en geniet van wat deze stad heeft te bieden!

Zakelijk parkeren in Amersfoort? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Amersfoort

Een tijdje terug in 2017 is Amersfoort uitgeroepen tot groenste stad van Europa. Je kunt heerlijk terecht in de vele stadsparken door de groene omgeving. Daarnaast beschikt Amersfoort over meer dan 500 winkels! Een aanrader voor Amersfoort is om de bekende winkelroute te lopen. Hier tref je de 50 tofste hotspots van Amersfoort.

Parkeren-TanQyou

 Betaald parkeren in Amersfoort

Er zijn twee parkeerzones waar je met onze TanQyou Park App kunt parkeren op straat. In zone A kun je parkeren vanaf €2,75,- per uur*. Vanaf het derde uur betaal je €2,25,- per uur. In zone B kun je parkeren vanaf €2,10,- per uur. Vanaf het derde uur betaal je €1,45,- per uur. De parkeertijden zijn van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 22:00 en op zondag van 12:00 t/m 17:00. Let wel op: de tijden van betaald parkeren kunnen afwijken op enkele locaties.

*De parkeertarieven zijn gebaseerd op actuele gegevens van de gemeente, 1 januari 2020.

Ook mobiel parkeren in de parkeergarages van Amersfoort

Ook parkeren in de parkeergarage doe je met TanQyou Park. Zo kun je onze parkeer app gebruiken om te parkeren in parkeergarage Amera, parkeergarage Flintplein, parkeergarage Koestraat en parkeergarage Stadhuisplein.

Parkeer app Amersfoort

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Alkmaar. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Alkmaar. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Almere, Utrecht, Ede of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!