Parkeer app Alphen aan den Rijn

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Alphen aan den Rijn

 Mobiel parkeren in Alphen aan den Rijn wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Parkeren in Alphen aan den Rijn

De gemeente Alphen aan den Rijn is gelegen in het groene hart maar kent ook een gezellig centrum die het bezoeken zeker waard is. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van Alphen aan den Rijn en haar omgeving!

Zakelijk parkeren in Alphen aan den Rijn? Lees er hier meer over! 

Winkelen en culturele uitjes in Alphen aan den Rijn

Alphen aan de Rijn is uitermate geschikte startpunt om de rest van het groene hart te verkennen of om gewoon lekker te shoppen of uit te gaan in het historische centrum.  

Betaald parkeren in  in Alphen aan den Rijn

Parkeren-TanQyou

In het centrum van Alphen aan den Rijn zijn verschillende mogelijkheden om uw auto te parkeren. In de woonstraten kan betaald geparkeerd worden. Na 18:00 uur is het mogelijk om op deze parkeerplekken gratis te parkeren met uitzondering van koopavonden. 

Parkeer app Alphen aan den Rijn

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Alkmaar. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Alkmaar. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Leiden, Gouda, Zoetermeer of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Garage parkeren met de parkeer app

Met de TanQyou Park app parkeer je eenvoudig in een van de volgende parkeergarages:

  • Parkeergarage Castellum
  • Parkeerterrein Bospark
  • Parkeerdak Aarhof
  • Parkeerterrein Paradijslaan