Parkeer app Almere

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Almere

Mobiel parkeren in Almere wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Mobiel parkeren in Almere

Almere, de stad die vernoemd is naar de oorspronkelijke binnenzee ‘’Aelmere’’. Van de Primark tot aan de speciaalzaken er is van alles wat. Parkeer nu met de TanQyou Park App!

Zakelijk parkeren in Almere? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Almere

In de stad kun je terecht bij ruim 400 winkels, van groot tot klein. Dat betekent dat er voor een ieder wat wils is in Almere. Naast alle winkels kun je ook terecht bij diverse horecapleinen in de stad. Almere telt ook voldoende historische bezienswaardigheden. Kortom, in de stad is genoeg te doen en het bezoeken meer dan waard. 

Parkeren-TanQyou

Betaald parkerein in Almere

Het straatparkeertarief valt te typeren als ‘’Almere stad’’ en ‘’Almere buiten’’. Het uurtarief in Almere buiten is €1,64,- en het uurtarief in Almere stad is €2,09,-. 

Parkeer app Almere

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Almere. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Almere. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Amersfoort, Amsterdam, Hilversum, of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Appstore Playstore