Parkeer app Almelo

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Almelo

Mobiel parkeren in Almelo wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Mobiel parkeren in Almelo

Almelo, is een stad waar veel te doen is. Van Huize Almelo tot de Bolletje Winkel tot aan het Polman stadion. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van alle bezienswaardigheden!

Zakelijk parkeren in Almelo? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Almelo

Wist je dat je op elk moment van de dag naar binnen kunt stappen bij Bolletje Winkel? Daar kun je genieten van heerlijke bakkerij producten. Het Amaliaplein in het centrum is dé plek waar je lekker kunt bijkomen van een lange dag winkelen. 

Betaald parkeren in AlmeloParkeren-TanQyou

Betaald parkeren geldt in het centrum van maandag tot en met zaterdag van 09:00-18:00 uur. Let wel op: In Almelo zijn diverse parkeerverbodszones van kracht. Let hierbij goed op waar je wel en niet mag parkeren. Uiteraard geeft onze TanQyou Park App dat ook voor u aan!

Parkeer app Almelo

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Almelo. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Almelo. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Hengelo, Enschede, Hardenberg of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!