Parkeer app Alkmaar

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

alkmaar

Mobiel parkeren in Alkmaar wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Mobiel parkeren in Alkmaar

Alkmaar, de stad die bekend staat als ‘kaasstad’ van Nederland. Het centrum is rijk aan historie met bijna 400 rijksmonumenten in de stad. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van Alkmaar!

Zakelijk parkeren in Alkmaar? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Alkmaar

In het centrum zijn veel rijksmonumenten te bezoeken. Alkmaar is namelijk een oude stad met een rijke historie. Naast alle historie kun je in Alkmaar ook genieten van de vele winkels. Shoppen in Alkmaar is een echte aanrader, omdat het al jaren in de top 10 winkelsteden staat. 
Ben je uitgewinkeld? Dan kun je er voor kiezen om gezellig langs de kaasmarkt te gaan. 

Betaald parkeren in AlkmaarParkeren-TanQyou

Alkmaar is bijna uniek in haar parkeerbeleid. Er geldt namelijk in hartje centrum geen enkele zone met een parkeerverbod. Dat betekent dat je overal kunt parkeren met de TanQyou Park App. Daarnaast biedt Alkmaar de mogelijkheid om in de 24 uur parkeerzone te parkeren, ideaal als je voor lange tijd wilt parkeren!

Parkeer app Alkmaar

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Alkmaar. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Alkmaar. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Hoorn, Purmerend, Beverwijk of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!