TanQyou en SC Cambuur bundelen krachten voor duurzame mobiliteit

Geplaatst op

Cambuur-TanQyou

Leeuwarden, 15 september 2023 - TanQyou en SC Cambuur zijn vandaag een duurzame samenwerking aangegaan met een gezamenlijke focus op duurzaamheid en mobiliteit. Naast het prominent verschijnen van het TanQyou-logo op de achterkant van het Cambuur-shirt, strekt het samenwerkingsverband zich uit tot meerdere initiatieven die zowel de club als haar supporters ten goede komen. 

Het partnerschap wordt in eerste instantie aangegaan voor één seizoen, met de intentie om hier een duurzame samenwerking van te maken. Naast het rugsponsorschap wordt daarnaast ook de fanbase van de Leeuwarder volksclub aangemoedigd om gebruik te maken van TanQyou’s platform voor tanken, parkeren en laden. Hierbij zal een deel van de opbrengsten terugvloeien naar SC Cambuur, waardoor supporters direct bijdragen aan de financiële groei en stabiliteit van hun geliefde club. 

"We zien deze samenwerking niet alleen als een sponsorschap, maar als een kans om samen met SC Cambuur een voorloper te zijn in duurzame mobiliteit", zegt Marja Versleijen, directrice bij TanQyou. "Ons doel is om de achterban van Cambuur te ondersteunen en hen te stimuleren bewuste keuzes te maken als het gaat om hun mobiliteitsbehoeften."

Woorden waar Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, zich alleen maar bij kan aansluiten: “Dit gaat om veel meer dan het klassieke sponsorschap en dat we de handen ineen mogen slaan met één van de koplopers op het gebied van duurzame mobiliteit maakt ons enorm trots. Duurzaamheid is een belangrijke pijler voor ons richting de toekomst, zeker ook met de komst van het nieuwe stadion, en daar sluit deze samenwerking naadloos bij aan. "We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.”

Naast bovengenoemde zal TanQyou de club breed ondersteunen door duurzame mobiliteitsoplossingen aan te bieden voor zowel het personeel als de spelers.

Een ander opwindend aspect van deze samenwerking is de gezamenlijke inspanning voor de ontwikkeling van een toekomstig transferium nabij Marsum. Beide partijen zien hierin een kans om een duurzaam mobiliteitsknooppunt te creëren dat de lokale gemeenschap en bezoekers ten goede komt.