Over TanQyou

TanQyou maakt als jong, innovatief en bewegend bedrijf alles omtrent het autorijden weer leuk.

Over tanqyou
 

Eigen tankstation formule

TanQyou begon in 2015 met een eigen tankstation formule. Een formule welke, ondanks dat de stations onbemand zijn en er dus geen personeel aanwezig is, het tanken toch weer leuk en persoonlijk moet maken. 

Vanuit deze filosofie is het My TanQyou account ontstaan. Een platform speciaal ingericht om alle zaken omtrent het autorijden gemakkelijk en weer leuk te maken. Dankzij dit account maak je bijvoorbeeld met iedere liter die je tankt op onze stations kans op de periodieke prijzenpot, waar leuke prijzen in zitten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een nieuwe tv? Of een weekendje weg? Daarnaast wordt er automatisch een brandstof administratie voor je bijgehouden zonder dat er ook maar een klantenpas aan te pas komt!

Maar tanken is niet het enige onderdeel van dit account. Inmiddels is het TanQyou platform enorm uitgebreid. Het platform biedt je inzicht in je tank transacties, parkeertransacties, gereden ritten, je betaalde- en openstaande facturen. Daarnaast kun je zien wat de huidige prijzenpot op jouw voorkeurstation is, en welke prijzen je in de toekomst kunt winnen door te tanken. Je vindt eenvoudig een tankstation bij jou in de buurt, voegt je persoonlijke documenten toe (zoals je rijbewijs, paspoort), en koopt met één klik nieuwe ruitenwissers, passend bij jouw auto.
 

Je las het al.. het My TanQyou account draait dus niet alleen om het tanken. Inmiddels hebben we ons platform uitgebreid met een parkeer app, de goedkoopste van Nederland. Je raadt het al, ook de transacties welke je maakt tijdens het parkeren kun je weer terug vinden in je eigen – gepersonaliseerde – account. Meer weten over de TanQyou Park app? Lees dan alles op onze speciale TanQyou Park pagina.

Naast een eigen parkeer app bieden wij ook de mogelijkheid om al je ritten bij te houden. Zowel particulieren als zakelijke gebruikers kunnen gemakkelijk de gereden ritten bekijken en categoriseren in privé/werk ritten. We willen hiermee zoveel mogelijk gemak bieden. De ritten kun je vervolgens eenvoudig declareren bij de baas. 

Wij zitten niet stil en werken continu aan nieuwe features rondom mobiliteit. Momenteel draaien wij een testfase waarbij het binnenkort mogelijk wordt om gebruik te maken van deelauto's, TanQyou Vroomm. Handig als je zelf geen auto hebt, maar wel incidenteel gebruik wilt maken van een auto. Daarnaast werken we op dit moment aan een koppeling met het openbaar vervoer, waardoor het straks mogelijk is om met je TanQyou app in te checken bij de trein of een OV fiets te pakken.

Meet the team

TQ
Jan Harmen Akkerman
Eigenaar
TQ
Bert Meijering
Netwerk Manager
Hidde
Hidde van der Maas
Business Manager
Elbrich
Elbrich Akkerman
Hoofd Administratie
Remco
Remco Cnossen
Account Manager bedrijven
Sander
Sander van den Belt
Operationeel Manager
Marielle
Mariëlle Kuiper
Junior Netwerk Manager
Lolke
Lolke Dijkstra
Administratief Medewerker
portret
Tialda Kamstra
Marketeer
Marvin
Marvin Droogsma
Creative Innovator
Jan Jelles
Jan Jelles van Stormbroek
Developer
John
John Bijsterbosch
App Developer
portret
Dennis Reijmer
Financieel Administrateur