Parkeren in Veere

Parkeren in Veere

Veere is een gemeente op het voormalige eiland Walcheren in Zeeland. Historisch Veere is een plek waar je de geschiedenis letterlijk op straat vindt. De Campveerse Toren is bijvoorbeeld nog een overblijfsel van de vroegere stadsverdediging. Liefhebbers van geschiedenis zullen een bezoek aan de gemeente Veere zeker kunnen waarderen.

Zakelijk parkeren in Veere? Lees er hier meer over!

Veere is vandaag de dag een geliefde toeristenstad aan het Veerse meer. Vroeger lagen er Schepen uit Schotland en nu liggen er jachten in de havens. Het hele jaar door zijn er allerlei evenementen in Veere. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden het ringrijden en sjezenrijden bijwonen. Gek op zoetigheid? Dan kan een bezoekje aan Oma’s Snoepwinkel niet ontbreken. Met keuze uit ruim honderd verschillende soorten Oud-Hollands snoep.


Parkeerbeleid in VeereParkeren-TanQyou

In Veere kan je enkel parkeren op de parkeerterreinen. Betaald parkeren geldt op de parkeerterreinen van 1 april tot 31 oktober 2020 van 9:00 en 19:00 uur. Het uurtarief verschilt van €2,00 tot €2,30 per uur. Gratis parkeren kan aan het parkeerterrein aan de Veerseweg tegenover Zorgcentrum Sandenburg.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Veere

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Veere. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Veere. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore