Parkeren in Enschede

Parkeren in Enschede

De gemeente Enschede is een gemeente in het oosten van het Land. De stad Enschede wordt ook wel de hoofdstad van Twente genoemd en is tevens de grootste stad van de provincie Overijssel.   

Zakelijk parkeren in Enschede? Lees er hier meer over!

In de stad nabij de Duitste grens kun je je prima een dagje vermaken.Enschede is een grote stad met veel uitgaangsgelegenheden met name rond de oude markt zijn er veel cafés en restaurants te vinden. Even buiten de stand vind je meer dan 52 kilometer fiets- en wandelpaden die je brengen langs de mooiste plekjes uit de textielstreek van weleer.


Parkeerbeleid in EnschedeParkeren-TanQyou

Parkeren in Enschede? Tegen een voordelig tarief kun je in het centrum van Enschede parkeren. Van maandag tot en met zaterdag, van 9:00 tot 19:00 geldt er betaald parkeren. Op donderdagavond en overige koopavonden is er betaald parkeren tot 21.00 uur. Het parkeren op straat in Enschede kost € 3,10 per uur. 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Enschede

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Enschede. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Enschede. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore