Parkeren in Beverwijk

Beverwijk stad

Parkeren in Beverwijk

Beverwijk, de stad die vooral bekend staat om De Bazaar. Er zijn uiteraard nog veel meer leuke dingen te doen in het karakteristieke centrum. Parkeer nu met de TanQyou App! 

Zakelijk parkeren in Beverwijk? Lees er hier meer over!

De Bazaar beter bekend in de volksmond als ‘de zwarte markt’ en is een grote markt in Nederland met een bijzonder karakter. Het centrum is te typeren als rustig. Er zijn tevens diverse restaurants van behoorlijke kwaliteit waar je kunt genieten van een goed diner. 

 

Parkeren-TanQyou Parkeerbeleid in Beverwijk

Er zijn drie parkeerplaats mogelijkheden in Beverwijk. In het centrum, binnenstad rand en bij De Bazaar. Parkeren in het centrum en binnenstad rand kost €1.30,- per uur. Parkeren op de bazaar kost €1.50,- per uur. 

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Beverwijk

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Beverwijk. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Beverwijk. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

appstore  playstore