Parkeren in Apeldoorn

TanQyou-park-Apeldoorn

Parkeren in Apeldoorn

Apeldoorn, de stad die bekend staat om ‘’even Apeldoorn bellen’’. Van de veluwe tot aan het centrum, er is altijd wat te doen in Apeldoorn. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van Apeldoorn!

Zakelijk parkeren in Apeldoorn? Lees er hier meer over!

Apeldoorn is een combinatie van groen en natuurlijk de stedelijkheid. In de stad heb je veel groene gebieden, maar er is veel meer te beleven. De Apenheul is ook een bekende activiteit in de Nederlandse volksmond. Paleis Het Loo is een erg interessant museum als je graag iets wilt leren en geniet van informatie. In het centrum is ook genoeg aanbod voor een hapje en een drankje.


 

Parkeren-TanQyou

Parkeerbeleid in Apeldoorn

Het parkeerbeleid in Apeldoorn valt te categoriseren in twee zones. 
Parkeren in Zone Centrum kost €3.00,- per uur met een maximale parkeerduur van 2 uren*. 
Parkeren in Zone Rand kost €2.58,- per uur met een onbeperkte parkeerduur.
Betaald parkeren doe je van maandag tot en met zaterdag van 08:00 - 18:00 uur. Koopavonden tussen 18:00 - 21:00 uur. Op koopzondagen** tussen 12:00 - 18:00 uur.
*De parkeertarieven zijn gebaseerd op actuele gegevens van de gemeente, 1 oktober 2019.
**(alleen de eerste zondag van de maand).

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Apeldoorn

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Apeldoorn. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Apeldoorn. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Appstore  Playstore