Parkeren in Amersfoort

TanQyou-park-Amersfoort

Parkeren in Amersfoort

Amersfoort, de stad die is gevestigd aan rivier de Eem. De stad is door de jaren heen enorm gegroeid en ontzettend leuk om te bezoeken. Parkeer nu met de TanQyou Park App!

Zakelijk parkeren in Amersfoort? Lees er hier meer over!

Een tijdje terug in 2017 is Amersfoort uitgeroepen tot groenste stad van Europa. Je kunt heerlijk terecht in de vele stadsparken door de groene omgeving. Daarnaast beschikt Amersfoort over meer dan 500 winkels! Een aanrader voor Amersfoort is om de bekende winkelroute te lopen. Hier tref je de 50 tofste hotspots van Amersfoort.

 

Parkeren-TanQyou

Parkeerbeleid in Amersfoort

Er zijn twee parkeerzones waar je met onze TanQyou Park App kunt parkeren op straat. In zone A kun je parkeren vanaf €2,75,- per uur*. Vanaf het derde uur betaal je €2,25,- per uur. In zone B kun je parkeren vanaf €2,10,- per uur. Vanaf het derde uur betaal je €1,45,- per uur. De parkeertijden zijn van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 22:00 en op zondag van 12:00 t/m 17:00. Let wel op: de tijden van betaald parkeren kunnen afwijken op enkele locaties.
*De parkeertarieven zijn gebaseerd op actuele gegevens van de gemeente, 1 januari 2020.

 

Goedkoop parkeren met de TanQyou Park App in Amersfoort

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Amersfoort. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Amersfoort. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Appstore  Playstore