Maak kans op prijzen bij TanQyou Appelscha

Elke periode zijn er weer te gekke prijzen te winnen op ons tankstation in Appelscha. Registreer, tank en maak kans!

Prijzenpot Appelscha

 Happy Hour Q

Voordelig tanken in Appelscha!

Mis het niet en tank zaterdag 5 december van 17:00 tot 21:00 voordelig tijdens de Happy Hours bij TanQyou Appelscha.

Hoe doe je mee?

Jij kunt ook mooie prijzen winnen bij TanQyou Appelscha. Na registraties telt vervolgens elke liter die je tankt als een lot. Je kunt dus winnen met een paar getankte liters, maar de kans is natuurlijk groter wanneer je meer liters tankt.

Elke periode wordt er een prijs verloot onder onze geregistreerde klanten. Om kans te maken op een van deze mooie prijzen moet je dus een account aanmaken. Dit kun je online doen of aan de pomp. Na registratie kun je met de code in de My TanQyou App of via my.tanqyou.com jouw auto verifiëren. Door kentekenherkenning wordt een tanktransactie aan jouw account gekoppeld en speel je met je getankte liters mee met de prijzenpot van TanQyou Appelscha.

Prijzenpot Appelscha:

Maak kans op entreetickets voor het Dolfinarium

Zin om er eens lekker tussenuit te gaan? Dat komt goed uit! Je maakt in de periode van 30 november t/m 27 december kans op entreetickets voor twee personen. Weet jij al wie je mee neemt?

Elke liter die je deze periode op ons tankstation in Appelscha tankt, brengt je dichter bij deze spetterende prijs!

 

Dolfinarium

Deze periode wordt onze prijzenpot mogelijk gemaakt door Dolfinarium

Het grootste zeezoogdierenpark van Europa! Nergens anders ontdek je de dieren van de zee van zó dichtbij als bij het Dolfinarium.

Ontmoet hier de springende dolfijnen, indrukwekkende haaien, kolossale walrussen, bulderende zeeleeuwen en hobbelende zeehonden. Aan het einde van de dag weet jij alles over deze unieke dieren!