Verborgen kosten tankpassen

Geplaatst op

tankpas

Wanneer je tankpassen met elkaar gaat vergelijken, wil je natuurlijk weten met welke tarieven je te maken krijgt. Wat veel mensen echter niet weten, is dat een tankpas vaak verborgen kosten met zich meebrengt. In dit artikel geven wij graag antwoord op de volgende vragen over zakelijke tankpassen voor ondernemers. Wat zijn de maandelijkse abonnementskosten? Moet ik borg betalen voor een tankpas? En zijn er nog verborgen kosten waar ik rekening mee moet houden? 

Extra maandelijkse kosten

tankpasOm de verschillen te vergelijken tussen meerdere tankpas aanbieders, is het belangrijk om te weten dat de maandelijkse kosten vaak variëren. Van nul euro tot zelfs wel acht euro. Een stuk duurder dan de gratis tankpassen van TanQyou. Wij bieden geen ingewikkelde service abonnementen, geen activatiekosten of maandelijkse paskosten. 

Extra paskosten

Als ondernemer met personeel is het niet alleen voor jezelf handig om een tankpas te hebben.  Wanneer je werknemers die zakelijk rijden ook een tankpas geeft, zie je ook al hun tankbeurten terug op een overzichtelijke factuur. In het overzicht wat je krijgt, zie je niet alleen de brandstofkosten. Je ziet ook makkelijk hoeveel btw je hebt betaald. En dat is weer handig voor je omzetbelasting. 

Landelijke Dekking

De landelijke dekking en de liter korting kunnen invloed hebben op de keuze voor een zakelijke tankpas. Zo profiteren gebruikers van de TanQyou tankpas van een netwerk met ruim 500 tankstations verspreid over heel Nederland. Wij werken samen met partijen als Berkman, GP Groot, Fieten Olie en Argos. Naast onze eigen TanQyou stations, kun je ook op deze partnerstations eenvoudig tanken met de TanQyou tankpas. Doordat wij ook een partnerschap zijn aangegaan met Kuster is het nu ook mogelijk om onze tankpas te gebruiken in Duitsland. 

Tankpas zonder borg

In de meeste gevallen hoef je bij de aanschaf van een tankpas geen borg te betalen. Na ontvangst van de aanvraag voeren we een kredietbeoordeling uit. Indien deze negatief is bevonden, kan het voorkomen dat er een borg wordt gevraagd, zodat de aanvraag verder in behandeling kan worden genomen. Dit is altijd in overleg met jou. Ook als zelfstandige kun je gewoon een tankpas aanvragen. Na het invullen van de aanvraag volgt ook hier een kredietcheck. In de meeste gevallen leveren wij binnen 5 werkdagen de tankpas zonder borg.

TanQyou tankpas 

Wat voor jou als ondernemer de beste tankpas is hangt natuurlijk nauw samen met je wensen. De TanQyou tankpas heeft geen verborgen kosten. Zo betaal je geen maandelijkse kosten, geen paskosten en betaal je enkel de brandstofkosten.