TanQyou opent nieuw tankstation in Westergeest

Geplaatst op

foto-tanqyou-westergeest

TanQyou opent nieuw tankstation in Westergeest


Geplaatst op 13 januari, 2020
TanQyou opent op zaterdag 18 januari weer een nieuw tankstation, ditmaal in Westergeest. Tijdens de opening op 18 januari kan iedereen profiteren van het speciale kortingstarief van 20 cent korting* per liter. Tevens maakt iedere tankende klant die dag kans op een kledingcheque t.w.v. € 50,- !

Het nieuwe station in Westergeest is gevestigd aan de Simmerwei 2. Gedurende de feestelijke opening tankt iedereen die dag tussen 12:00 en 17:00 uur tegen 20 cent korting per liter op de landelijke adviesprijs. Daarnaast maakt iedere tankende klant kans op een kledingcheque ter waarde van € 50,- van Nieuwnieuw.com.

We verloten 2 kledingcheques onder alle geregistreerde klanten, maar iedereen die niet in de prijzen is gevallen maakt tijdens de prijzenpot periode van 20 januari t/m 16 februari ook nog kans op zo’n mooie kledingcheque ter waarde van € 50,- van Nieuwnieuw.com. Er zijn namelijk nog 8 kledingcheques beschikbaar gesteld door dé aanbieder van herenmode voor de prijzenpot.

Dus iedereen profiteert niet alleen van een scherp tarief bij TanQyou Westergeest, maar maakt ook kans op te gekke prijzen!

* Het kortingstarief geldt voor de landelijke adviesprijs.

Zakelijk tanken in Westergeest? 

Wil je zakelijk tanken in Westergeest en bij een van onze 500+ partners station? Bekijk dan nu de voordelen van de TanQyou tankpas en vraag de pas direct aan.