Héél Franeker parkeert met TanQyou Park

Geplaatst op

Heel Franeker parkeert met TanQyou Park

TanQyou heeft deze week een campagne met Franeker in de hoofdrol gelanceerd. Met deze campagne wil TanQyou iedere bewoner en bezoeker van Franeker en de Waadhoeke het gemak van mobiel parkeren met de parkeerapp TanQyou Park laten ervaren.

Download TanQyou Park:


 

Franeker, óók het stadsje van TanQyou, heeft de primeur om te schitteren in de eerste TanQyou Park campagne speciaal gericht op de promotie voor het mobiel parkeren in je eigen gemeente. Zo zijn de komende weken enkele beruchte en befaamde Franekers, waaronder André Kooistra, Joop Dijkstra (DJ Quickfinger), Feikje Siesling (Bakkerij Siesling), René Norder (Poort van Franeker), Pieter van Dijk (Grand Café De Doelen) en Max Siesling (heb je zijn video al gezien?) te zien in een campagnevideo van TanQyou, die via social media verspreid wordt. Onder gebruikers van de parkeer app in de gemeente Waadhoeke wordt er, gedurende 4 weken lang, elke week 10 euro parkeertegoed verloot.

Gemeente Waadhoeke 

De Gemeente Waadhoeke is een grote voorstander van promotie voor mobiel parkeren, want een parkeer app, als TanQyou Park, zorgt onder andere voor een efficiëntere parkeerhandhaving. Bij parkeerautomaten moet de parkeerder van tevoren betalen en daarbij een inschatting maken van zijn parkeertijd. Dat kan ertoe leiden dat er óf te veel betaalt wordt óf dat de parkeerder kans loopt op een parkeerboete. Daarnaast verlangen de reguliere automaten in de gemeente Waadhoeke van automobilisten dat ze gepast geld of een bankpas op zak hebben. Vandaag de dag heeft bijna iedereen wel zijn smartphone bij de hand en is betaald parkeren middels de parkeer app TanQyou Park met één druk op de knop zo ingesteld.

Voordelen parkeer app TanQyou Park

Naast dat de parkeer app van TanQyou gratis te downloaden is en aan het registreren geen kosten zijn verbonden zijn er nog meer voordelen van het parkeren met TanQyou Park. Zo is de parkeer app veel voordeliger dan concurrerende parkeer apps, kan de zakelijke rijder eenvoudig zijn parkeertransacties declareren, is het mogelijk om met een gast kenteken te parkeren en kunnen de parkeertransacties onder andere betaald worden met Tikkie.

Mocht je dan nog niet overtuigd zijn om voor het betaald parkeren gebruik te maken van TanQyou Park dan is het mogelijk dat je op weg naar de parkeerautomaat toch nog op andere gedachten word gebracht, door de geplaatste grondstickers en posters die je in Franeker vindt.

Heel Franeker parkeert met TanQyou Park, jij ook?

Download TanQyou Park: