Een dagje uit met de auto

Geplaatst op

Familie in auto

Het is weer zo ver, de zomer is aangebroken in Nederland!
We hebben de afgelopen jaren uit noodzaak geleerd dat vakantie houden in eigen land best oké is. In de zomer rijden we graag met het gezin naar de camping, spelen een voetbaltoernooi of gaan een dagje zeilen op een van de mooie meren die ons land kent.
De vrijetijdssector zit absoluut niet stil en er komen steeds meer unieke uitjes bij, genoeg voor een leuke vakantie in eigen land! 
Wij hebben een top 5 gemaakt van de leukste activiteiten voor autofanaten in Nederland!

 

Rally rijden

1. Rally Rijden

Waar vroeger de auto voornamelijk een vervoermiddel was, is de vierwieler tegenwoordig zoveel meer. Het is een plek waar we herinneringen maken tijdens de lange autorit naar Spanje, waar we – al meezingend met hartverscheurende ballads, ons hart luchten, een plek voor goede gesprekken en bovenal een manier om te gaan en staan waar we willen. In Nederland zijn er dan ook ontzettend veel leuke uitjes die je kunt doen met de auto!
Een van de steeds populairder wordende uitjes in Nederland is het rijden met verschillende Oldtimers. Met deze gehuurde auto’s kun je op verschillende plekken in Nederland een rally route rijden.

 

 

Rally

2. Rally Rijden met eigen auto - de TanQyou 100+ Rally

Wij hebben deze activiteit omgetoverd tot een vorm die je kunt starten vanaf het tankstation bij jou in de buurt, en helemaal gratis!
Tijdens de TanQyou 100+ Rally ga je met je vrienden, collega’s of gezin in je eigen auto op pad langs verschillende mooie plekken in Nederland en probeer je de code te kraken door onderweg vragen te beantwoorden. Wanneer je aan het begin en aan het einde van je rit tankt bij het tankstation om je start en eindtijd aan te geven, kun je na afloop van je dagje uit je gegevens invullen. Misschien kom jij wel in ons klassement te staan en maak je kans op €50,00 tanktegoed! 

 

 

Drive & Go

3. Drive & Go

‘It’s not the destination, it’s the journey’ is een motto dat perfect past bij het kaartspel ‘Drive & Go’. Gewapend met het kaartspel dat 27 doe-kaarten en 27 vraagkaarten bevat, ga je op pad met de auto. Het spel zorgt voor de leukste roadtrip spelbeleving. 
Aan de hand van de verschillende kaarten leer je elkaar én de omgeving beter kennen. Neem het Drive & Go spel mee op vakantie of ga een dagje weg in de buurt. Het spel is voor alle leeftijden geschikt, dus ook een goede optie voor een dagje uit met de kids. 
Wil je ook op pad met Drive & Go? Bestel het kaartspel hier!

 

 

Auto safari

4. Op avontuur tijdens de autosafari

Je kunt de wereld van Beekse Bergen (het welbekende safaripark) ontdekken vanuit je eigen auto tijdens de autosafari. Je staat, of eigenlijk zit, oog in oog met leeuwen, giraffen, antilopen en vele andere wilde dieren. Het is natuurlijk super leuk en indrukwekkend om al deze dieren van dichtbij te kunnen bekijken, maar je kunt het nog interessanter en leerzaam maken door de audiotour te beluisteren tijdens je tocht. Wanneer je de tour aanzet voordat de autosafari begint, vertelt een virtuele ranger je alles over de dieren die je onderweg tegenkomt. De audiotour is te beluisteren via de app van de Beekse Bergen. 
Wil jij op avontuur tussen de wilde dieren? Klik hier!

 

 

Escape

5. De EscapeEend

Met een lelijk eendje op pad is natuurlijk als ontzettend leuk om te doen, maar het kan nog veel leuker! Stap in een Eendje, rijd de route en ontdek alle aanwijzingen in én buiten de auto. Samen los je de puzzel op en kom je de bestemming van je roadtrip te weten. Ook kraak je de code om de kofferbak open te krijgen, waar je een lekkere picknick vindt om samen van te genieten. 
De EscapeEend is te spelen met maximaal 4 personen per auto. Meer weten? Klik hier voor meer informatie. 

 

Er is de komende maanden nog genoeg leuks te doen tijdens onze Nederlandse zomer, zelfs vanuit je eigen vertrouwde auto! Wil je meer weten over onze eigen TanQyou 100+ Rally en kans maken op 50 euro tanktegoed? Kijk hier voor meer informatie en download het routeboek nu gratis.

Fijne zomer!