Parkeren in Leiden

Leiden

Parkeren in Leiden

Leiden is een prachtige, historische stad. Is dit je eerste keer Leiden? Maak dan een wandeling langs de stadsgrachten en slenter door de smalle steegjes en straatjes van de stad. In deze steegjes en straatjes vind je overal eigenzinnige boetiekjes en hippe eettentjes. Leiden staat bekend om haar fotogenieke hofjes die door de hele stad te vinden zijn.

Zakelijk parkeren in Leiden? Lees er hier meer over!

 

Parkeren-TanQyou Parkeerbeleid in leiden

Als je wil parkeren in Leiden, zijn er drie verschillende zones rondom het centrum waar je betaald parkeert. Zone A ligt middenin het centrum, hier betaal je €2,70 per uur voor een parkeerplaats. Zone B1 ligt een paar honderd meter buiten het centrum, hier betaal je  €2,00 per uur voor een parkeerplaats. Zone B2 ligt verder buiten het centrum. Hier betaal je de eerste twee uren tien cent per uur voor een parkeerplaats. Na twee uren betaal je hetzelfde tarief als bij zone B1. 

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Leiden

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Leiden. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Leiden. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

appstore  playstore