Parkeren in Eindhoven

TanQyou-park-Eindhoven

Parkeren in Eindhoven

Eindhoven staat bekend om haar technologische bedrijven. Van het winkelcentrum Heuvel Galerie tot aan de Sint-Catharinakerk. Parkeer met de TanQyou Park App en proef de Brabantse stad.

Zakelijk parkeren in Eindhoven? Lees er hier meer over!

Het overdekte winkelcentrum Heuvel Galerie is een fantastische bezienswaardigheid. Het winkelcentrum bevat namelijk ruim 100 winkels en diverse café's. Het high tech campus café gevestigd naast de A2, is de juiste plek voor sociale bijeenkomsten. Ben je meer geïnteresseerd in een stukje geschiedenis? Dan kun je tijdreizen in het prehistorisch dorp in Eindhoven. Kortom, genoeg te doen in Eindhoven!

 

Parkeren-TanQyou Parkeerbeleid in Eindhoven

Let wel op: De betaaldagen zijn van maandag tot en met zondag. Daarnaast zijn de betaaltijden van 09:00 tot 21:00. De parkeerkosten in Eindhoven zijn maximaal €6,- per uur. Een aanrader is parkeren omgeving TU/e campus en De Wielen hier betaal je per uur rond de €2,-

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Eindhoven

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Eindhoven. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Eindhoven. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

appstore  playstore