Parkeren in Doetinchem

Parkeren in Doetinchem

De gemeente Doetinchem is de grootste gemeente in de achterhoek niet alleen op het gebied van winkelen, maar ook als het gaat om uitgaan en recreatiemogelijkheden. 

Zakelijk parkeren in Doetinchem? Lees er hier meer over!
 

Door een vergissingsbombardement in de Tweede Wereldoorlog zijn er in Doetinchem slechts een paar historische gebouwen over, waaronder het middeleeuwse kasteel Slangenburg, de Onze Lieve Vrouwenkerk en het kasteeltje de Kelder. Maar kan je goed winkelen en uitgaan in het centrum. Even buiten het centrum vind je de mooiste wandel- en fiets routes.


Parkeerbeleid in DoetinchemParkeren-TanQyou

Parkeren in Doetinchem? Tegen een voordelig tarief kun je in het centrum van Doetinchem parkeren.  Van maandag t/m zaterdag van 9.00 - 21.00 uur dient er betaald te worden voor het parkeren. Op koopzondagen is parkeren in het gehele centrum gratis. 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Doetinchem

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Doetinchem. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Doetinchem. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore