Parkeren in Deventer

Parkeren in Deventer

Deventer, bevat een monumentale sfeer en is vooral te typeren als levendig. De stad is goed te bereiken via de A1 en zeker de moeite waard. Parkeer je auto met de TanQyou Park App!

Zakelijk parkeren in Deventer? Lees er hier meer over!

Een leuk idee is om te genieten van een binnenvaart door Deventer. De stad ligt namelijk aan de IJsel en staat garant voor een leuke vaardag. Je kunt terecht in de Grote en Kleine Overstraat om te shoppen in de kleine winkeltjes.


Parkeerbeleid in DeventerParkeren-TanQyou

Let wel op: In Deventer zijn er vier verschillende tarieven per zone. Zone 1 bedraagt het uurtarief €2.50,-. Zone 2 bedraagt het uurtarief ook €2.50,-. Zone 3 bedraagt het uurtarief €1.88,-. Zone 4 bedraagt het uurtarief €1.10,-. De TanQyou Park App is eenvoudig in gebruik te nemen en je kunt per minuut betalen. 

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Deventer

De TanQyou Park App is ook te gebruiken in Deventer. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Deventer. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

appstore  playstore