Parkeren in Culemborg

Parkeren in Culemborg

Culemborg is een oude handelstad gelegen in de betuwe en vooral bekend van zijn historische binnenstad. Parkeer je auto nu met de TanQyou Park App en geniet van het prachtige oude Culemborg.

Zakelijk parkeren in Culemborg? Lees er hier meer over!

Het ontdekken van de oude handelsstad aan de Lek is zeker de moeite waard. De oude binnen binnenstad heeft prachtige verdedigingswerken en oude stadsmuren. Maar naast de vele cultuur die de stad rijk is kan je ook prima winkelen of genieten op een van de vele terrasjes.  


Parkeerbeleid in CulemborgParkeren-TanQyou

In en rond het centrum van Culemborg dient men van maandag t/m donderdag van 9 uur tot 18 uur betaald te parkeren. Op vrijdag is er betaaldparkeren tot 21 uur. Dit geldt ook voor extra koopavonden.  Op zaterdag kan er na 17:00 uur gratis geparkeerd worden. 
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Culemborg

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Culemborg. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Culemborg. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore