Parkeren in Breda

Parkeren in Breda

Breda, heeft een mooie binnenstad met een van oudsher gezellig karakter. Feesten kunnen ze wel in Breda, zoals met Carnaval. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en maak er een feestelijke dag van!

Zakelijk parkeren in Breda? Lees er hier meer over!

Bezienswaardigheden in Breda

De grote markt in Breda is een echte aanrader als je van van goede eetgelegenheden houdt. Het grote voordeel van de terrassen is het uitzicht op al het groen van Breda. De stad heeft een mooie groene uitstraling door de vele bomen. In het centrum van Breda kun je ook terecht voor een leuke tocht met een rondvaartboot. Als je een voetballiefhebber bent, is een bezoek aan NAC Breda ook een aanrader voor een gezellige avond.

 

Parkeren-TanQyou Parkeerbeleid in Breda

De betaalde parkeertijden in Breda zijn van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Met de TanQyou Park App heb je inzicht in de toegangstijden en parkeerkosten. 

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Breda

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Breda. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Breda. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

appstore  playstore