Parkeren in Bloemendaal

TanQyou-park-Bloemendaal

Parkeren in Bloemendaal

De badplaats Bloemendaal staat met name bekend om haar strand en de daarbij horende strandpaviljoens. Maar vergeet ook niet het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Daarnaast ligt Bloemendaal op nog geen half uur rijden van Amsterdam!

Zakelijk parkeren in Bloemendaal? Lees er hier meer over!


Bij een bezoek aan Bloemendaal moet ook zeker het strand van Bloemendaal aan Zee niet vergeten worden. In Bloemendaal aan Zee vind je enkele van de beste strandpaviljoens van Nederland te vinden, waar gergeld grote strandfeesten worden gehouden. Maar ook de natuurliefhebbers zijn hier op hun plek, zo kan je genieten van het uitgestrekte duinslandschap of van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Voor wat cultuur ben je binnen tien minuten in Haarlem of binnen een uur in Amsterdam of de Zaanse schans.Parkeerbeleid in BloemendaalParkeren-TanQyou

In het centrum van Bloemendaal dien je vanaf 9:00 tot 18:00 betaald te parkeren. Op zondagen en feestdagen kan er gratis geparkeerd worden. In Bloemendaal aan Zee verschillen de betaaldparkeren voorwaarden per seizoen. 

Van 1 november t/m 29 februari van 10:00 - 18:00 uur.

Vanaf 1 maart t/m 30 april van 08:00 - 18:00 uur.

Vanaf 1 mei t/m 31 augustus van 08:00 - 22:00 uur.

Vanaf 1 september t/m 31 oktober van 08:00 - 18:00 uur.

Buiten deze tijdens kan er gratis geparkeerd worden. 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Bloemendaal

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Bloemendaal. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Bloemendaal. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore