Parkeren in Barneveld

Parkeren in Barneveld

Barneveld, de stad die in de volksmond bekend is van de kippen en de eieren. Parkeer je auto nu met de TanQyou Park App en geniet van Barneveld! 

Zakelijk parkeren in Barneveld? Lees er hier meer over!

In de stad staat namelijk het grootste Pluimveemuseum van Nederland. In de zomer kun je naar De Oud Veluwse Markt van Barneveld. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden voor een relaxte middag in Barneveld. Ga bijvoorbeeld het centrum in voor een lekkere bak koffie of winkel 

Parkeren-TanQyou Parkeerbeleid in Barneveld

Het betaald parkeren in Barneveld is van 09:00 tot 18:00 uur. De parkeerkosten voor op straat parkeren zijn maximaal €1,90 per uur. Gelukkig is de parkeerduur in Barneveld onbeperkt, dus je kunt de auto zo lang parkeren als je wil.

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Barneveld

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Barneveld. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Barneveld. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

appstore  playstore